• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

NAVIGATIE & COMMUNICATIE

MOTORCOMMUNICATIE

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE MOTORCOMMUNICATIE

Tegenwoordig bestaan er vele bluetooth sets voor 2 tot 6 mensen die met elkaar op de motor rijden. Er zijn ook bluetooth sets voor motorrijders met hun passagier, deze zijn vaak goedkoper doordat de zender minder sterk is. De een wil enkel muziek luisteren en Flitsmeister horen, dan ander wil communiceren met anderen. En doe je dat dan in DMC of moet je 'doorklikken'?

En wil je nog leuke extra's als een ingebouwde FM radio of MP3 ingang? De ontwikkelingen gaan snel. Wil je de meest actuele informatie? Neem dan contact op met onze specialisten!

 

De specificaties van bluetoothsystemen

Er zijn tegenwoordig vele bluetooth sets voor op de motor verkrijgbaar. De grote verschillen zitten in het feit of je wilt communiceren met anderen of enkel verbinding wilt maken met je telefoon en navigatie. En als je wilt communiceren met anderen, is dat dan van rijder naar passagier, of van rijder naar rijder? En hoe groot wil je de groep dan hebben? En wil je dan door elkaar heen kunnen praten, of switch je van de ene rijder naar de andere rijder?

De nieuwste bluetooth systemen zijn uitgerust met de meest actuele bluetooth software waardoor je meerdere apparaten tegelijk kan koppelen en gebruiken. Op vrijwel alle helmen kan je heel makkelijk bluetooth sets in- en opbouwen.

Er zijn eigenlijk twee merken die het belangrijkste zijn, namelijk Cardo en Sena. Hieronder een beknopte omschrijving van de eigenschappen van deze twee productenten van communicatie voor op de motor.

 

Communicatie voor op de motor: Cardo

Momenteel zijn de meest gangbare modellen van Cardo de Freecom 1, 2 en 4 en de Packtalk Bold en Packtalk Slim. De Packtalk door de DMC-techniek. DMC zorgt ervoor dat als je met meerdere andere headsets verbonden bent, dat je in een netwerk verbonden bent. Je kunt dus ook door elkaar praten. Dit maakt het mogelijk om te kunnen blijven communiceren ook als één van de andere headsets buiten bereik is. Bij andere merken is dit niet mogelijk en wordt de verbinding dan vaak verbroken.

 

Communicatie voor op de motor: Sena

Sena streeft naar eenvoud in gebruik. De bediening gebeurt hoofdzakelijk met één grote knop aan de zijkant. Volume bedienen, verbinding naar de andere headset(s) open zetten etc. allemaal met dezelfde -niet te missen- grote knop.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over navigatie & communicatie op de motor? Aarzel dan niet om contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motor navigatie & communicatie voor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met navigatie & communicatie en kun je alles rustig even bekijken. Navigatie & communicatie voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat