• VANDAAG OPEN VANAF 13.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

NAVIGATIE & COMMUNICATIE

MOTOR CAMERA'S

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE MOTOR CAMERA'S

Camera's die geschikt zijn op op je motor of motorhelm te moteren en zo al je ritten te filmen. Deze camera's zijn geweldig om races en ritten te filmen of gewoon jezelf meer veiligheid te geven in geval van een onveilige situaties. Kies de action cam die bij jou past, zo zijn er standaard action camera's of kies voor een communicatie systemen met ingebouwde camera.

 

Sena Bluetooth headset en camera in één

Naast een communicatieset voor in je helm heeft deze ook een camera. Deze is te bevestigen aan de schaal van de helm. Met deze innovatie laat Sena zien dat het apparaat naast een communicatie set ook je actioncam kan vervangen. De gehele set is maar een fractie groter dan gewone communicatie systemen en gemakkelijk te instaleren en vrij eenvoudig in gebruik.

 

Klantenservice Biker Outfit

Heb je vragen over onze camera's voor op de motor? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice specialisten. Wij helpen jou graag verder met deskundig advies! Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Amsterdam. Hier vindt je ons complete assortiment navigatie- en communicatie en kunt je alles van dichtbij bekijken. Of je kunt eenvoudig en snel online bestellen. Bij een bestelling vanaf € 50, - profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat