• VANDAAG OPEN VAN 10:00 TOT 21:00 UUR
 • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Nolan N87 Rapid

MAAT
KLEUR
Dit product is helaas niet op voorraad. Neem even contact op met onze klantenservice, we informeren je graag over de levertijd!
Hoogste prijs-kwaliteitsverhouding binnen budget segment
Pinlock inbegrepen, neem contact op voor beste prijs; [email protected]

Nolan's elegante en sportieve integraalhelm gekenmerkt door tal van technische, innovatieve elementen. De N87 is ontwikkeld in twee buitenste schaalmaten en heeft ten eerste een innovatief gepatenteerd viziermechanisme met kantelfunctie dat een sterk verbeterde werking van het Pinlock® anti-condens vizier mogelijk maakt en het risico verkleint dat de kap per ongeluk wordt geopend of gesloten. 

De binnenbekleding, nieuw ontworpen, is gemaakt met micro geperforeerde stoffen met dubbele dichtheid. Comfort van het hoogste niveau, ook dankzij het Eyewear Adaptive-systeem (ontworpen voor brildragers) en de brede geperforeerde windbeschermer.

Een effectief ventilatiesysteem dat met name wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van de geteste Airbooster-technologie.

Het product bevat ook een bijzonder groot vizier (ultrabreed vizier), een volledig instelbaar VPS-zonnevizier met 400 UV-bescherming, het Microlock2 systeem, opgezet voor het N-Com communicatiesysteem en de innovatieve ESS (Noodstopsignaal).

 • PINLOCK® FOG-RESISTANT VIZIER wordt meegeleverd.

Ultra Wide Visor

 • Het grote oppervlak van het S / R (krasbestendige) vizier maakt een ​​breder zichtveld mogelijk, ook zijdelings, waardoor de actieve veiligheid sterk toeneemt. 

Vps sunscreen with UV 400 protection

 • Zonnevizier aan de binnenkant van de helm, is gegoten uit LEXAN TM en is S / R (krasbestendig) en F / R (Fog Resistant) behandeld, met UV-bescherming tot 400 nanometer. Gemakkelijk te verwijderen wanneer het niet nodig is, of voor normale onderhouds- en schoonmaakwerkzaamheden.
 • Het activeringssysteem (gepatenteerd) maakt het automatisch intrekken van het zonnescherm in de stand-by positie mogelijk. Zodoende kun je in noodsituaties (in tunnels bijvoorbeeld) het zonnevizier razendsnel terugklappen.

Ventilatiesysteem + Airbooster-Technologie

 • De exclusieve "AirBooster-technologie" zorgt voor optimale ventilatie waar het hoofd van de bestuurder het het meest nodig heeft: de lucht wordt uit de bovenste luchtinlaat gehaald en in de meest kritieke gebieden gedwongen, waardoor verspreiding wordt vermeden om maximaal comfort te garanderen, ook in extreme rijomstandigheden. Bovendien is het ventilatiesysteem voorzien van: - een kinbeschermingsluchtinlaat die ventilatie op mondniveau mogelijk maakt en lucht direct naar het vizier leidt, waardoor mistvorming wordt beperkt; - een geïntegreerde achterspoiler zorgt voor de verdrijving van warme lucht.

Microlock2 (Gepatenteerd)

 • Systeem met dubbele hendels met micrometrische afstelling. Dit systeem bestaat uit een thermoplastische ergonomische openingshendel en een tweede aluminium getande hendel. De getande hendel laat de micrometrische strip los, dus de kinband kan alleen open met een zeer brede rotatie van de openingshendel. Dit sluitsysteem minimaliseert de mogelijkheid van onbedoeld openen van het retentiesysteem.

"Clima Comfort" Inner Comfort Padding

 • Nieuw ontworpen, de binnenbekleding is gemaakt met microdicht weefsel met dubbele dichtheid. In combinatie met het bovenste ventilatiesysteem "AirBooster Technology" verdeelt het lucht in het bovenste deel van het hoofd van de rijder. De vorm van de windbeschermer verhoogt de draagbaarheid van de helm en beschermt tegen irriterende luchtinfiltraties bij de kin.

Cheek pads

 • Om het wassen nog makkelijker te maken, zijn de wangkussens uitgerust met een uitgevouwen schuimstof binnenbekleding die uit de textielbekleding kan worden gehaald.

Gevormde voering voor de binnenkussen in polystyren

 • De helm heeft een innovatieve gegoten voering voor de interne wangkussens van polystyreen, waardoor de wangkussens van de stof beter kunnen worden gepast. Deze voering, die het product een hoogwaardige afwerking geeft, biedt ook de behuizing voor de oortelefoons van het N-Com communicatiesysteem.

Eyewear adaptive

 • Exclusief systeem ontworpen voor het comfort van brildragers. Op een snelle en gemakkelijke manier, maakt het het mogelijk om een ​​ruimte in de wangkussens voor de brilpoten te krijgen. Het is omkeerbaar, dus de wangkussens kunnen worden teruggezet naar de oorspronkelijke configuratie.

Voorbereid voor N-COM

 • De helm is goedgekeurd met het communicatiesysteem N-Com en met het innovatieve ESS (Emergency Stop Signal).