• VANDAAG OPEN VAN 12:00 TOT 19:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Muc-Off Nano Gel Pouch

MAAT

Bike Cleaner Concentrate is gearriveerd! Dat is juist; het meedogenloze R&D-team heeft onze Nano Tech Bike Cleaner zoveel beter gemaakt door een handig navulzakje te maken! Het is dezelfde bekroonde reiniger maar dan in geconcentreerde vorm! Met slechts één zakje van 500 ml kunnen twee liter flessen Nano Tech Bike Cleaner worden gemaakt! Of, als je echt van bulk kopen houdt, ons concentraat van 5 liter maakt tot 20 flessen Nano Tech Bike Cleaner!

Hergebruik is zelfs nog beter voor het milieu dan recycling, en dat maakt het Bike Cleaner Concentrate zo geweldig. Elk Bike Cleaner Concentrate-zakje gebruikt 89% minder verpakking dan de equivalente 2 flessen van 1 liter Muc-Off Bike Cleaner. Dus gooi je oude Bike Cleaner-fles niet weg; bewaar het en red de planeet.

Het wordt nog beter. Het Bike Cleaner-concentraat kan ook worden gebruikt als een krachtige ontvetter in zijn concentraatvorm en het werkt echt als een charme in Muc-Off's X-3 Dirty Chain Machine! Hoe is dat voor meervoudig gebruik? Mocht je het je afvragen, de Bike Cleaner Concentrate is veilig te gebruiken op het frame van je fiets, vorken, headsets, schokdempers, stangen, grepen, stoelen, draaipunten, velgen, wielen, spaken, naven, schijfremmen, ophangingsonderdelen, versnellingen/tandwielen, aluminium, geanodiseerd metaal, lak, chroom, koolstofvezel, staal, kunststoffen, composieten, emblemen en rubber.

Als u Bike Cleaner Concentrate als ontvetter gebruikt, kunt u het direct rechtstreeks op het kettinggebied rechtstreeks uit de buidel aanbrengen. Laat ongeveer 30 seconden intrekken voordat u het gebied met een borstel in beweging brengt en daarna afspoelt met vers water.