Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

MOTORSLOTEN

SCHIJFREMSLOTEN

Een schijfremslot wordt door de remschijf van de de motor geplaatst, waardoor het voorste wiel niet meer kan rollen. Remschijfsloten zijn compact, licht en daardoor makkelijk mee te nemen. Zo zijn er beugels, pinnen en zelfs schijfremsloten met alarm.
Filter
Alle filters
Alle filters verwijderen
18 producten

ONZE COLLECTIE SCHIJFREMSLOTEN

Schijfremsloten zijn er in heel veel verschillende soorten. Zo zijn er beugels, pinnen en zelfs schijfremsloten met alarm. Ook zijn er handige lock carriers verkrijgbaar waarmee je het remschijfslot aan je motor kan hangen en dus handig mee kan nemen. Vergeet niet een lockreminder bij een remschijfslot aan te schaffen zodat je niet vergeet het slot van de remschijf af te halen voordat je gaat rijden. Je zal niet de eerste zijn!

 

Kwaliteit remschijfsloten

De kwaliteit van een schijfremslot wordt bepaald door de hardheid van het staal. Een duurder slot zal als het onder de microscoop legt geen luchtbelletjes laten zien. Het staal zal dus harder zijn waardoor het lastiger is ze door te zagen.

 

ART-keuring remschijfsloten

Bij het kiezen van een motorslot is het belangrijk te letten op de ART keuring. De ART-keuring verdeeld de sloten onder in de categorieën 1 t/m 5. Over het algemeen verlangen verzekeringsmaatschappijen in de polisvoorwaarden een categorie ART-4 slot voor een motorfiets. Welke ART-categorie jouw verzekeringsmaatschappij verlangt, kan je terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw verzekering.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over remschijfsloten voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast schijfremsloten kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan motorsloten. Sloten voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder