Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

MOTORSLOTEN

REMINDERS

Vergeet niet een lockreminder bij een slot voor je motor aan te schaffen. Je spant de reminder tussen je slot en handvat. Zo schrik je potentiële dieven af en vergeet je niet het slot van de motor te halen voor je gaat rijden. Je zal niet de eerste zijn!
Filter
Alle filters
Alle filters verwijderen
3 producten

ONZE COLLECTIE SLOT REMINDERS

Het overkomt je waarschijnlijk maar 1 keer. Je had al een beetje haast, je start en trekt op. Ai! Het slot zat nog op de jouw motor! De schade kan bij iets onschuldigs blijven maar het kan ook tegenvallen. Schade aan de motor, het afbreken van je reminrichting, noem maar op. Een slotreminder is een opvallend gekruld snoer dat je tussen je (schijfrem)slot en koppeling spant. Zo vergeet je nooit meer dat je slot nog op je motor zat!

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over lockreminders voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast reminders kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan motorsloten. Lockreminders voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder