Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

COLLECTIE

MOTORSLOTEN

Wat voor motorfiets je ook hebt, je wilt er graag op blijven rijden! Door de aanschaf van een goed slot kan je de kans verkleinen dat je motor gestolen wordt. Motorsloten zijn er in allerlei soorten, kwaliteiten, prijsklassen, ook beschikbaar met alarm.
Filter
Alle filters
Alle filters verwijderen
50 producten

ONZE COLLECTIE MOTORSLOTEN

Motorsloten zijn er in allerlei soorten. Er zijn bijvoorbeeld handzame schijfremsloten en de zwaardere kettingsloten. Ook motorsloten met ingebouwd alarm zijn erg in trek.

Bij het kiezen van een motorslot is het belangrijk te letten op de ART keuring. De ART-keuring verdeeld de sloten onder in de categorieën 1 t/m 5. Over het algemeen verlangen verzekeringsmaatschappijen in de polisvoorwaarden een categorie ART-4 slot voor een motorfiets.

Welke ART-categorie jouw verzekeringsmaatschappij verlangt, kan je terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw verzekering.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over sloten voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motorslotenkun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment van motorsloten kun je alles rustig even bekijken. Sloten voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder