Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro

COLLECTIE

MOTORSLOTEN

Wat voor motorfiets je ook hebt, je wilt er graag op blijven rijden! Door de aanschaf van een goed slot kan je de kans verkleinen dat je motor gestolen wordt.
Motorsloten zijn er in allerlei soorten, kwaliteiten en prijsklassen.
Filter
Alle filters
Alle filters verwijderen
41 producten

ONZE COLLECTIE MOTORSLOTEN

Motorsloten zijn er in allerlei soorten. Er zijn bijvoorbeeld handzame schijfremsloten en de zwaardere kettingsloten. Ook motorsloten met ingebouwd alarm zijn erg in trek.

Bij het kiezen van een motorslot is het belangrijk te letten op de ART keuring. De ART-keuring verdeeld de sloten onder in de categorieën 1 t/m 5. Over het algemeen verlangen verzekeringsmaatschappijen in de polisvoorwaarden een categorie ART-4 slot voor een motorfiets.

Welke ART-categorie jouw verzekeringsmaatschappij verlangt, kan je terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw verzekering.

 

Service van Biker Outfit

Heb je vragen over sloten voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motorslotenkun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment van motorsloten kun je alles rustig even bekijken. Sloten voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies