• MORGEN OPEN VANAF 11.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MOTORSLOT

REMINDER & ACCESSOIRES

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR SLOT REMINDERS & ACCESSOIRES

Motorsloten zijn er in allerlei soorten. Er zijn bijvoorbeeld handzame schijfremsloten en de zwaardere kettingsloten. Ook motorsloten met ingebouwd alarm zijn erg in trek of een geïntegreerde motorfietsslot, een betere, veiligere manier om je motorfiets vast te zetten, die je altijd bij je hebt. De beugel blijft op de motor en de brakebolt verwijder je voor je gaat rijden.

Het overkomt je waarschijnlijk maar 1 keer. Je had al een beetje haast, je start en trekt op. Ai! Het slot zat nog op de jouw motor! De schade kan bij iets onschuldigs blijven maar het kan ook tegenvallen. Schade aan de motor, het afbreken van je reminrichting, noem maar op. Een slotreminder is een opvallend gekruld snoer dat je tussen je (schijfrem)slot en koppeling spant. Zo vergeet je nooit meer dat je slot nog op je motor zat!

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over lockreminders voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast reminders kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan motorsloten. Lockreminders voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat