• VANDAAG OPEN VANAF 13.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MOTORSLOT

ANKER

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR ANKERS

Veel sloten bieden de mogelijkheid om je motor ergens aan vast te maken, zodat dieven nog minder kans maken je motor mee te nemen. En heb je niets om het slot aan te bevestigen, dan biedt een muur- of grondanker een oplossing. Soms kan je je anker niet stevig monteren. Zorg dan voor een verankeringssysteem die een bijzonder stevige verbinding met de grond of een muur garandeert.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast ankers voor jouw motor kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan slotenen muurankers voor je motor kun je alles rustig even bekijken. Motor ankers kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat