• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

ONZE COLLECTIE

MOTORSLOT

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE MOTORSLOTEN

Motorsloten zijn er in allerlei soorten. Er zijn bijvoorbeeld handzame schijfremsloten en de zwaardere kettingsloten. Ook motorsloten met ingebouwd alarm zijn erg in trek. Bij het kiezen van een motorslot is het belangrijk te letten op de ART keuring. De ART-keuring verdeeld de sloten onder in de categorieën 1 t/m 5.

Over het algemeen verlangen verzekeringsmaatschappijen in de polisvoorwaarden een categorie ART-4 slot voor een motorfiets. Welk ART-categorie jouw verzekeringsmaatschappij verlangt, kan je terugvinden in de polisvoorwaarden van jouw verzekering.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over sloten voor je motor? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motorsloten kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment van motorsloten kun je alles rustig even bekijken. Sloten voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat