Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro

MOTORKLEDING

MOTORJEANS & LEGGINGS

Motorjeans lijken op gewone spijkerbroeken, maar zijn ze ook nog eens ontzettend veilig. Verkrijgbaar in vele modellen, zoals de populaire slim fit motorjeans. En dan hebben we het nog niet eens over de motorleggings en motorjeggings voor dames gehad!
Filter
Alle filters
Alle filters verwijderen
GESLACHT
SEIZOEN
WIND-WATERDICHTHEID
KLEUR
146 producten

ONZE COLLECTIE MOTORJEANS & LEGGINGS

Tegenwoordig hoef je geen zware en ongemakkelijk motorkleding meer aan. Met de opkomst van casual motorjeans boet je niet in aan veiligheid en comfort. De slijtvaste stoffen en protectie zijn vergelijkbaar met de alom bekende textiele motorbroeken zoals we die al jaren kennen.

 

De pasvorm van casual motorjeans

De pasvorm van een motorjeans is gelijk aan je normale jeans. Om de casual uitstraling te behouden zal je wel minder stelmogelijkheden en andere praktische drukkers die je op een reguliere textiele motorbroek wel zal terugvinden. Motorjeans doet echter niet onder in slijtvastheid, protectie en comfort. Tegenwoordig zijn alle modieuze modellen beschikbaar van verschillende fabrikanten. Van slim fit, tapered fit, regular fit, loose fit tot de motorleggings en motorjeggings voor dames.

 

Casual motorjeans materialen

Casual motorjeans, motorleggings en motorjeggings wordt verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele motorkleding. Dat kan met behulp van Kevlar, Corudra, Aramide, Twaron, Dyneema etc. Kevlar is in de volksmond het meest bekend, alleen zijn er tegenwoordig veel meer materialen die hetzelfde doen of zelfs beter presteren.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten materialen in motorkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Kwaliteit van casual motorjeans

Zoals we eerder aangaven is de sluitvastheid van casual motorjeans, motorleggings en motorjeggings, niet minder dan de bekende textiele motorkleding. Soms kunnen de slijtvaste materialen die in casual motorkleding zijn verwerkt zelfs sterker zijn en je dus beter beschermen tijdens een glijpartij.

 

Service van Biker Outfit

Door onze grote collectie casual motorkleding kunnen we elke casual motorrijder helpen aan een superieure kwaliteit motorpak. Toch kan het zijn dat ons aanbod overweldigend is. Voor vragen of advies over de beste casual motorkleding voor jou kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je motorkleding.

Bij een bestelling vanaf €50,- ontvang je van ons de bestelling en bezorging gratis in NL. Bestel nu jouw perfecte motorpak op bikeroutfit.nl!

Lees meer Lees minder
Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies