• VANDAAG OPEN VAN 11.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

HEREN HOODIES, SHIRTS & VESTEN

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
Alle filters verwijderen
STIJL
MATERIAAL
SEIZOEN
WIND-WATERDICHTHEID
EIGENSCHAPPEN
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE HEREN HOODIES, SHIRTS & VESTEN

Tegenwoordig hoef je geen zware en ongemakkelijk heren motorkleding meer aan. Met de opkomst van casual heren motorjassen, casual heren motorshirts en casual heren motorvesten boet je niet in aan veiligheid en comfort. De slijtvaste stoffen en protectie zijn vergelijkbaar met de alom bekende heren motorkleding zoals we die al jaren kennen.

 

De pasvorm van heren casual motorkleding

De pasvorm van een casual motorkleding voor mannen is wat losser dan de reguliere heren motorkleding. Om de casual uitstraling te behouden zal je ook minder stelmogelijkheden en andere praktische drukkers tegenkomen op een casual motorjas of casual motorbroek voor heren. Je wilt namelijk dat het zo veel mogelijk oogt als je normale kleding. Het doet echter niet onder in slijtvastheid, protectie en comfort.

 

Heren casual motorkleding materialen

Casual motorkleding voro mannen wordt verzwaard met een kunstvezel om dezelfde slijtvastheid te behalen als bij de reguliere textiele heren motorpakken. Dat kan met behulp van Kevlar, Corudra, Aramide, Twaron, Dyneema etc. Kevlar is in de volksmond het meest bekend, alleen zijn er tegenwoordig veel meer materialen die hetzelfde doen of zelfs beter presteren.

Wil je meer informatie over de verschillende soorten materialen in heren motorkleding? Neem dan contact op met onze klantenservice voor deskundig advies. Wij kunnen je op basis van je motorgebruik adviseren welk materiaal het meest geschikt voor jou zal zijn.

 

Kwaliteit en comfort van heren casual motorkleding

Zoals we eerder aangaven is de sluitvastheid van casual motorkleding voor heren niet minder dan de bekende textiele motorkleding. Soms kunnen de slijtvaste materialen die in heren casual motorkleding zijn verwerkt zelfs sterker zijn en je dus beter beschermen tijdens een glijpartij.

Ook qua comfort komt casual motorkleding in verschillende varianten, gelijk de reguliere textiele motorkleding. Zo heb je 2-laags, 3-laags en gelamineerde casual heren motorkleding. En ook bestaat er casual motorkleding met het Gore-Tex membraam. Dus voor iedere rijder en bij ieder weertype kan je tegenwoordig dus ook casual gekleed op de motor rijden.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Door onze grote collectie casual heren motorkleding kunnen we elke casual motorrijder helpen aan een superieure kwaliteit motorpak. Toch kan het zijn dat ons aanbod overweldigend is. Voor vragen of advies over de beste heren casual motorkleding voor jou kan je langskomen in onze winkel in Amsterdam of onze klantenservice raadplegen. Onze specialisten helpen je graag met advies waardoor jij jarenlang kunt genieten van je motorkleding.

Bij een bestelling vanaf €50,- ontvang je van ons de bestelling en bezorging gratis in Nederland. Bestel nu jouw perfecte casual heren motorkleding op bikeroutfit.nl!

Lees meer Lees minder
Chat