• VANDAAG OPEN VAN 13.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

DAMES AIRBAG MOTORKLEDING

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
Alle filters verwijderen
STIJL
MATERIAAL
TYPE
SEIZOEN
WIND-WATERDICHTHEID
EIGENSCHAPPEN
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE DAMES MOTORKLEDING VOOR AIRBAGS

Airbagvesten voor op de motor worden met de dag populairder. Ook omdat het steeds betaalbaarder wordt. Motorairbags zijn in twee groepen te verdelen, namelijk degene die compleet stand alone functioneren en een type die verbonden wordt met een bevestigingskoord aan de motor.

 

De voordelen van stand-alone motor airbags

In onze winkel voeren wij stand-alone airbagvesten en ingebouwde airbagvesten zoals we die kennen van Dainese. Om de eenvoudige reden dat deze 2 typen veel veiliger zijn. Airbagvesten op basis van een koord of GPS zijn minder betrouwbaar en functioneren bij een aantal essentiële situaties niet. Zo kan je je GPS verbinding verliezen en ben je dus onbeschermd. En met een koord aan je motor ben je niet beschermd wanneer een auto achter op jou in rijdt. Daarnaast ben je beperkt tot één motorfiets. Moet je door bijvoorbeeld pech op een nader motorfiets stappen, of vind je het leuk om even op de motor van een ander te rijden, heb je meteen geen airbagsysteem meer.

 

Alpinestars Tech-Air stand-alone airbagsysteem

Het Alpinestars Tech-Air airbagvest is geschikt voor motorjassen en motorpakken uit de Tech-Air collectie van Alpinestars. Het Tech-Air systeem werkt volledig op zichzelf. Er is geen verbinding met de motor of GPS. De sensoren zijn allemaal in het airbagvest verwerkt. Dit zorgt voor comfort tijdens het dragen en rijden en levert bescherming bij alle typen van ongelukken.

 

Dainese D-Air stand-alone airbagsysteem

Bij Dainese koop je een D-air product. Dat wil zeggen dat de airbag al meteen in de jas of in het motorpak geïntegreerd is. Het is geen geen losse jas en airbagvest zoals bij Alpinestars het geval is. Bij Dainese is de airbag dan ook niet uitneembaar of over te zetten naar een andere jas of ander motorpak.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over dames motor airbagkleding? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast airbagvesten voor op de motor kun je bij ons slagen voor andere artikelen zoals Gore-Tex motorjassen en broeken, communicatieset voor op de motor en verwarmde onderkleding.

Ook bieden wij een ruim aanbod dames motorkleding aan. Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment aan airbagvesten en motor airbagkleding voor dames en kun je alles rustig even passen. Dames motorkleding kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in Nederland.

Lees meer Lees minder
Chat