• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MOTOR ONDERKLEDING

VERWARMDE ONDERKLEDING

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

ONZE COLLECTIE VERWARMDE ONDERKLEDING

Het grote voordeel van verwarmde onderkleding is dat de buitenzijde van het lichaam wordt verwarmd. Daar waar de koude wind tegen jouw motorkleding aan komt. Als het zo koud wordt dat niets meer voldoende is tegen de kou, zal enkel verwarmde onderkleding je door de koude winterdag helpen.

Verwarmde onderkleding zijn soms ook voorzien van een waterdicht en ademend membraan zodat je lichaam ook droog blijft. Tegenwoordig is de meeste verwarmde onderkleding voorzien van een losse accu.

De temperatuur van verwarmde onderkleding is in te stellen op een aantal standen (low-medium-high). Hoe hoger de stand hoe sneller de accu leeg loopt.

 

Welke types verwarmde onderkleding zijn er?

Het laden van verwarmde onderkleding kan op twee manieren plaatst vinden. Verwarmde onderkleding voor op de motor kan via een kabel rechtstreeks op de accu van de motor worden aangesloten. Jouw verwarmde onderkleding krijgt zo permanent voeding. Daarnaast bestaat er ook verwarmde onderkleding die werken op een accu. Dan kan de verwarmde onderkleding draadloos worden gebruikt. De accu loopt natuurlijk wel leeg, dus na een aantal uren gebruik zal je deze weer moeten laden.

 

Welke producten bestaan er in verwarmde onderkleding?

Verwarmde onderkleding kent veel type producten. Naast de bekendere verwarmde motorhandschoenen bestaan er ook verwarmde motorsokken, verwarmde motorjassen, verwarmde motorshirts, verwarmde binnenjassen, verwarmde binnenbroeken, verwarmde bodywarmers en verwarmde broeken. Je kan het zo gek niet bedenken!

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze verwarmde onderkleding? Wil je bijvoorbeeld weten welke verwarmde onderkleding het meest geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Wij hebben daarnaast een ruim aanbod zomer onderkleding, winter onderkleding, midseason handschoenen en Gore-Tex motorkleding.

Naast verwarmde onderkleding kun je bij ons slagen voor andere motor accessoires zoals waterdichte tassen, rug protectoren, jet helmen en systeem helmen. Uiteraard ben je hier ook aan het juiste adres voor motorkleding. Wil je liever even passen voordat je een bestelling plaatst? Kom dan eens langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met verwarmde onderkleding voor p[ de motor.

Lees meer Lees minder
Chat