• VANDAAG OPEN VANAF 13.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MOTOR ONDERKLEDING

ONDERHANDSCHOENEN

Filter MAAT SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
SEIZOEN
KLEUR
MAAT
MAAT
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR ONDERHANDSCHOENEN

Ga je niet te vaak rijden in de kou maar wil je toch wat extra warmte, dan kunnen onderhandschoenen een oplossing zijn. De extra isolerende laag kan een paar graden schelen. Zorg dat je aan de binnenkant van de motorhandschoen genoeg ruimte hebt. Een beetje ruimte rondom de hand en vingers zorgt ervoor dat de warmte kan worden vast gehouden. Te strakke motorhandschoenen zullen snel kunnen resulteren in koude handen.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze onderhandschoenen? Wil je bijvoorbeeld weten welke onderhandschoenen het meest geschikt zijn voor jou? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Wij hebben daarnaast een ruim aanbod zomer motorhandschoenen, winter motorhandschoenen, midseason handschoenen en Gore-Tex motorhandschoenen.

Naast onderhandschoenen kun je bij ons slagen voor andere motor accessoires zoals waterdichte tassen, rug protectoren, jet helmen en systeem helmen. Uiteraard ben je hier ook aan het juiste adres voor motorkleding. Wil je liever even passen voordat je een bestelling plaatst? Kom dan eens langs in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorhandschoenen. Motorhandschoenen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat