• MORGEN OPEN VAN 12:00 TOT 19:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MoniMoto Moni Moto MM1

Dit product is helaas niet op voorraad. Neem even contact op met onze klantenservice, we informeren je graag over de levertijd!

Geen slapeloze nachten meer? De Monimoto slaapt wanneer de sleutel dichtbij is. Wanneer de sleutel 10 meter verwijderd is van de motor en de Monimoto beweging detecteert activeert hij. De Monimoto belt je en stuurt de gegevens met GPS locatie van je motor naar je door. Wanneer je niet opneemt zal hij je nogmaals proberen te bellen.

  • Daarna ontvang je een SMS.
  • Vervolgens krijg je elke 5 minuten de GPS locatie van je motor te zien in de app.
  • Geschikt voor iOs en Android.
  • De levensduur van de batterij is ongeveer een jaar. Wanneer de batterij zwak begint te worden krijg je hier een melding van.

Batterijen
MoniMoto maakt gebruik van 2xCR123-batterijen, gemakkelijk te vinden in gemakswinkels. Zodra de batterijen leeg zijn (geen zorgen, je krijgt een melding), open je eenvoudig het apparaat, verwijdert de oude batterijen, plaatst de nieuwe batterijen en sluit het apparaat

Welke smartphones kunnen met Monimoto worden gebruikt?
Het kan worden gebruikt met iOS-apparaten en Android. Hoe nieuwer, hoe beter. De enige voorwaarde: het moet Bluetooth 4.0+ (BLE) hebben, omdat de verbinding tussen je telefoon en Monimoto is ontworpen om deze technologie te gebruiken.

Sleutel
De sleutelhanger fungeert als een sleutel. Zonder de KEY activeert elke beweging of vibratie de alarmmodus. Je kunt maximaal 3 sleutels toevoegen aan één Monimoto-apparaat. Als je meer dan 1 Monimoto hebt, kan dezelfde sleutelhanger op verschillende apparaten worden gebruikt.

Wat is de alarmmodus?
Dit wordt geactiveerd wanneer Monimoto diefstal vermoedt. Nadat hij is geactiveerd door beweging en de KEY niet heeft gevonden, wordt Monimoto wakker, schakelt hij GPS, GSM en andere communicatie in en stuurt hij onmiddellijk meldingen naar zijn eigenaar. In deze modus wordt meer batterijvermogen gebruikt, dus vermijd het gebruik wanneer dit niet nodig is.

Kan ik het gebruiken als een GPS-tracker?
Monimoto is in de eerste plaats een alarmsysteem. Zonder uw sleutels in de buurt, zal Monimoto de alarm- / volgmodus activeren. Het zal je om de 5 minuten locatiemeldingen sturen terwijl het voertuig in beweging is en elke 30min wanneer het in de Alarm-modus inactief is.
Let op: indien actief, zullen de GPS- en GSM-ontvangers de levensduur van de batterij aanzienlijk verkorten.

Waarom is het beter dan een tracker voor € 35, -?
Om te beginnen hebben trackers installatie - bedrading nodig. Monimoto doet dat niet. Trackers zijn altijd online, terwijl Monimoto rustig slaapt. Trackers worden geconfigureerd via USB en software of SMS, terwijl Monimoto dit doet via Bluetooth.