Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...
NEW
  • Vraag naar de speciale Biker Outfit prijs via shop@bikeroutfit.nl

Midland Midland H7+ Actie Camera 4K with LCD 2" + remote control

€ 229,95
Action Cam die uiterst geschikt is om jouw motorritjes vast te leggen. Midland introduceert de nieuwe actioncammodellen met een naar voren gerichte lens.
Op voorraad! Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis.

H7 + is de ultradunne en lichte HD, geschikt voor het opnemen van maximaal 2880x2160 @ 24fps, met Wi-Fi en draadloze afstandsbediening.Midland H7 + heeft het 2-inch geïntegreerde LCD-scherm voor het inlijsten en aanpassen van eenvoudige instellingen, evenals het weergeven van foto's en video's. Uitgerust met Cycle-opname, kan het eenvoudig in de auto worden geïnstalleerd en continu opnemen wat er gebeurt terwijl u rijdt. U kunt uitzonderlijke video's opnemen met geavanceerde functies van Midland H7 +: Time Lapse en Slow Motion.

De ingebouwde gyroscoop maakt het mogelijk om stabielere opnames te maken en cameratrillingen te vermijden. Uitgerust met een draadloze afstandsbediening van 2,4 GHz. De LED's geven de actieve opname, Wi-Fi en het opladen aan; de knoppen besturen en activeren het in- en uitschakelen, video's en foto's.

De bijgeleverde case beschermt de actioncam tegen water tot een diepte van 30 meter, maar ook tegen modder en stof. WI-FI Midland H7 +, dankzij de ingebouwde wi-fi en high-performance chipset, maakt verbinding met smartphones en tablets om opnieuw te kijken en films en foto's te delen met de speciale app "MelifeCam-i3" (iOS en Android).

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!