• VANDAAG OPEN VAN 11.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

LS2 VALIANT II JEANS

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!
Klein en slank ontworpen kinbakmechanisme voor meer aerodynamica
Gemaakt van kinetisch polymeerlegering, licht en sterk

LS2 Valiant II Jeans 180 graden flip front modulaire motorhelm is de meest veelzijdige helm op de markt. De LS2 Valiant II bouwt voort op het succes van de originele Valiant, de 180 graden flip, modulaire motorhelm. Het hoogtepunt is een nieuw ontworpen kinbalkmechanisme dat kleiner en slanker is dan het origineel, wat zorgt voor een meer aerodynamische schaal die alle functies van de originele Valiant behoudt, maar met een nieuwe, modernere look.

De Valiant 2-schaal is opgebouwd uit LS2's Kinetic Polymer Alloy (KPA), een lichtgewicht sterk composietmateriaal, in twee schaalgroottes. De binnenvoering van het interieur is gemaakt van een high-tech materiaal dat vocht absorbeert, snel droogt en volledig afneembaar en wasbaar is. De comfort pads zijn "Thermo-Formed" waardoor er geen lijmlaag meer nodig is tussen het schuim en het voeringmateriaal en zorgt voor een beter ademend vermogen en zijn voorgebogen met behulp van LS2's 3D-lasertechnologie voor optimaal comfort.

De helm heeft meerdere inlaat- en uitlaatpoorten door de EPS-voering voor doorstroomventilatie. Een volledig metalen grendel zorgt ervoor dat de kinbak vergrendeld blijft als deze gesloten is, en een exclusief LS2-ontwerp houdt de kinbak stevig op zijn plaats aan de achterkant van de helm wanneer deze in de open positie staat.

LS2-vizieren zijn gemaakt van 3D optisch correct "A Class" polycarbonaat, een ruimtetijdperkpolymeer met hoge weerstand tegen impact, dat vervorming voorkomt en maximale helderheid biedt.

Om een goede bescherming te garanderen, moet de helm perfect in uw hoofd passen, moet speciale aandacht worden besteed aan het ontwerp en de materialen van de schaal om de effecten van een mogelijke impact te minimaliseren. Het is belangrijk om een perfecte pasvorm van buiten naar binnen te krijgen, evenals de schaal, de configuratie van de EPS-voering, die nauw moet overeenkomen met de vorm van het menselijk hoofd.

  • Kinetische polymeerlegering (KPA) schaal
  • Pinlock bijgesloten
  • Uitneembare, wasbare, vochtafvoerende comfortvoering
  • Ingebouwd zonnevizier

Chat