• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 17.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Icon AIRFLITE SYNTHWAVE

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!
Visual manifestation of retrofuturism.
Geleverd met transparant vizier. Afgebeeld donker vizier los verkrijgbaar.

In een niet-zo-verre nostalgische plek die je je waarschijnlijk herinnert door verhalen van films die iemand anders heeft bekeken, is de AIRFLITE SYNTHWAVE een visuele manifestatie van retrofuturisme, allemaal opgerold tot een product met een doel. Is het Skynet? Is het neon? Is het de lichtman van Big Trouble in Little China? Ja, het zijn al deze dingen, plus het gloeit in het donker. Leef het geweldige leven van wat je gisteren dacht dat het vandaag was!

Het ventilatiesysteem van de helm bestaat uit strategisch geplaatste ventilatieopeningen, luchtinlaten, luchtkanalen en uitlaatpoorten. De te grote chinbar-inlaat verbetert de luchtstroom, houdt je koel door lucht te geleiden waar je het het meest nodig hebt. Een afname van zowel de weerstand als het gewicht werd bereikt door de traditionele halslijn van de Airflite te vormen om verstoring van de jas of het pak te voorkomen.

De Airflite heeft niet één, maar twee vizieren. Het unieke, snelwisselbare, mistvrije vizier houdt vuil uit de buurt, terwijl het interne verwisselbare zonnevizier de zon onder controle heeft. Nooit meer schermen verwisselen voor bewolkte of zonnige dagen. Gewoon de schakelaar omdraaien en voor altijd rijden.

De verwijderbare, vochttransporterende Hydradry™ voering zorgt voor een aansluitende pasvorm. Lucht uit de ventilatieopeningen wordt gekanaliseerd tussen de comfortvoering en de beschermende, energie-absorberende EPS-schuimvoering om een bijna perfect op de rijder gericht interieur te creëren. De luchtstroom werkt in combinatie met de Hydradry™ voering om de warmteontwikkeling effectief te verminderen. Combineer dat met superieure ontluchting en een verwijderbare adembeschermer die een bijna perfecte op de rijder gerichte helm creëert.

Lees meer Lees minder

Shield

  • Inclusief interne RST Gold DropShield™
  • Heldere, snelwisselbare, mistvrije FliteShield™

Voering

  • Verwijderbare HydraDry ™ vochtafvoerende voering

Schaal

  • Spuitgiet polycarbonaat schaal voor sterkte

Fit

  • Het meest voorkomende type helmpassing, de tussenliggende ovale kop is iets korter van voor naar achter en een beetje breder naast elkaar

Ventilatie

  • 4 inlaatopeningen, waaronder een op de MX geïnspireerde kinbarventilatie en 2 uitlaatopeningen zijn gekoppeld aan diepe geleiding in het inwendige energieabsorberende EPS-schuim, wat resulteert in een superieure helmventilatie

Chat