• VANDAAG OPEN VAN 11.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Icon AIRFLITE QB1

KLEUR: ZWART
MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

De AIRFLITE QB1 is alles wat je in een helm zoekt en ziet er ook nog eens goed uit! Het ventilatiesysteem van de helm bestaat uit strategisch geplaatste ventilatieopeningen, luchtinlaten, luchtkanalen en uitlaatpoorten. De grote chinbar-inlaat verbetert de luchtstroom, houdt je koel door lucht te geleiden naar waar je het het meest nodig hebt. Een afname van zowel de weerstand als het gewicht werd bereikt door de halslijn van de Airflite zo te vormen, om zo min mogelijk verstoring van de jas of het pak te krijgen.

De Airflite heeft niet één, maar twee vizieren. Het unieke, snelwisselbare, mistvrije vizier houdt vuil en regen uit de buurt, terwijl het interne verwisselbare zonnescherm de zon onder controle heeft. Nooit meer schermen verwisselen voor bewolkte of zonnige dagen. Gewoon de schakelaar van je zonnevizier naar boven of onder bewegen en lekker door blijven rijden.

De verwijderbare, vochttransporterende Hydradry™ voering zorgt voor een lekker aansluitende pasvorm. Lucht uit de ventilatieopeningen komt samen tussen de comfortvoering en de beschermende, energie-absorberende EPS-schuimvoering om een bijna perfect op de rijder gericht interieur te creëren. De luchtstroom werkt in combinatie met de Hydradry™ voering om de warmteontwikkeling te verminderen. Combineer dat met superieure ontluchting en de verwijderbare adembeschermer die een bijna perfecte op de rijder gerichte behuizing creëert.

Let op: Standaard komt de Airflite QB1 met een transparant vizier. De afgebeelde smoke of mirror vizieren zijn los verkrijgbaar!

  • Bevat de interne DropShield™ en de Clear-snelwissel-mistvrije FliteShield™
  • Verwijderbare HydraDry™ vochtafvoerende voering
  • Polycarbonaat schaal voor veiligheid
  • Het meest voorkomende type helmpassing, het tussenliggende ovale hoofd is iets korter van voor naar achter en een beetje breder naar buiten
  • 4 inlaatopeningen, waaronder een op de MX geïnspireerde kinbarventilatie en 2 uitlaatopeningen zijn gekoppeld aan diepe geleiding in het inwendige energieabsorberende EPS-schuim, wat resulteert in een superieure helmventilatie
  • Een gereduceerd schaalprofiel helpt het totale gewicht te verminderen, terwijl de de exclusieve ICON-standaard van ICON wordt gehandhaafd voor jouw rijstijl

Let op: Standaard komt de Airflite QB1 met een transparant vizier. De afgebeelde smoke of mirror vizieren zijn los verkrijgbaar!

Chat