Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Icon Airflite Pleasuredome 3

MAAT

De vorige keer dat we controleerden, waren er drie oorlogspartijen in de buurt. Allemaal op weg naar het westen en in enorm veel problemen. Hier in de woestenij overleven alleen onaangenaam overgebouwde gasguzzling-voertuigen. Met de Airflite Pleasuredome3™ rijd je altijd supercharged, nooit middelmatig. Dus laad je bloedzak, 12-gauge autolader en rammelaarblikken zilver... Vanaf nu is het allemaal glanzend en chroom.

  • 4 inlaatopeningen, waaronder een op de MX geïnspireerde kinventilatie en 2 uitlaatopeningen zijn gekoppeld aan diepe geleiding in het inwendige energie-absorberende EPS-schuim, wat resulteert in een superieure helmventilatie.
  • Een gereduceerd schaalprofiel helpt het totale gewicht te verminderen, terwijl het de standaard ICON-standaard behoudt die past bij jouw rijstijl.
  • Het ventilatiesysteem van de helm bestaat uit strategisch geplaatste ventilatieopeningen, luchtinlaten, luchtkanalen en uitlaatpoorten.
  • De grote chinbar-inlaat verbetert de luchtstroom, houdt je koel door lucht te geleiden waar je het het meest nodig hebt.
  • Een afname van zowel de weerstand als het gewicht wordt bereikt door de traditionele halslijn van de Airflite te modelleren om interferentie van de jas of het pak te voorkomen.
  • De Airflite heeft niet één, maar twee vizieren. Het unieke, snelwisselbare, mistvrije vizier houdt vuil uit de buurt van uw helm, terwijl het interne verwisselbare zonnevizier de zon onder controle houdt. Nooit meer schermen wisselen voor bewolkte of zonnige dagen. Gewoon naar boven reiken, de schakelaar omdraaien en voor altijd rijden.
  • De uitneembare, vochtafvoerende Hydradry™ voering zorgt voor een aansluitende pasvorm.
  • Lucht uit de ventilatieopeningen wordt gekanaliseerd tussen de comfortvoering en de beschermende, energie-absorberende EPS-schuimvoering om een ​​bijna perfect op de rijder gericht interieur te creëren.
  • De luchtstroom werkt in combinatie met de Hydradry™ voering om de warmteontwikkeling effectief te verminderen. Combineer dat met superieure ontluchting en een verwijderbare adembeschermer die een bijna perfecte op de rijder gerichte behuizing creëert.
  • Helm wordt geleverd met transparant vizier

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!