• MORGEN OPEN VAN 11:00 TOT 19:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Icon 1000 Fairlady

MAAT
KLEUR
Helaas, niet meer op voorraad.

Met zijn premium, Select Grain lederen chassis, interne D3O® impactbeschermers en vrouwenspecifieke sportfit, is de Fairlady een echte speed-mode. Contrasterende YKK® Tactische ritsen, flatterende prinsesnaden en laaghangende riemlijn plaatsen de femme in je fatale.

De jas is ontworpen met licht voorgevormde armen, comfortabel voor een agressieve rijhouding. Het is los zonder te baggy voor verhoogde mobiliteit zonder de bulk. Superieure materialen en een verwijderbare, geïsoleerde voering minimaliseren de bulk met behoud van bewegingsbereik en aanpasbaarheid aan het weer, zodat u comfortabel blijft op milde tot koudere dagen rijden. Leer wordt gebruikt vanwege zijn slijtvastheid omdat het ademt en het vermogen heeft om vocht te absorberen. Ook kan het je warm houden bij kouder weer en afkoelen als het warm is.

Bevat een volledige reeks toonaangevende D3O®-schokbeschermers (schouders, ellebogen en rug). De unieke technologieën van D3O® bieden zowel verbeterde bescherming als een veelzijdig, flexibel materiaal voor een groot aantal schokabsorptie- en schokbescherming. D3O® levert de meest flexibele en discrete bescherming op de markt en overtreft consistent de traditionele materialen op schuimbasis.