• VANDAAG OPEN VANAF 10.00 TOT 20.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

HJC RPHA 11 Nectus

KLEUR: ZWART
MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

De RPHA 11 Nectus is een van de nieuwe print opties van deze gerenommeerde integraalhelm. De RPHA-11 serie is een van s'werelds best verkochte sporthelmen in het hogere segment. Deze compacte en lichtgewicht fiberglas helm is uitermate geschikt voor zowel sportmotoren als naked-bikes.

Veel motorrijders willen een helm met geïntegreerd zonnevizier. De RPHA-11 heeft dat helaas niet, maar dat betekent wel dat de helm daardoor kleiner en lichter is. Bovendien wordt de helm met een extra Dark Smoke vizier geleverd, waarmee je ook s'nachts prima mee uit de voeten kunt. Het wisselen van transparant naar Dark Smoke vizier is zo gedaan; 2 klikjes en je bent klaar.

De Helmschaal is van P.I.M.(Premium Integrated Matrix) Plus, dat bestaat uit Glasvezel, Aramide en Carbon. Deze combinatie is buitengewoon sterk en licht tegelijk. In geval van nood kunnen de wangstukken dankzij de EQRS (emergency quick release system) eenvoudig verwijderd worden. Het vizier heeft een breder gezichtsveld voor een beter zicht.

Geniet ook van optimale ventilatie met de luchtinlaten in het kingedeelde en bovenop. Beide zijn ook met handschoenen zeer eenvoudig te bedienen. Het ACS (Advanced Channeling Ventilation System) zorgt ervoor dat de luchtstroom de warmte en vochtigheid uit het interieur afvoert. De koele luchtstromen in de helm maken het draagcomfort optimaal.

Het vizier is Max Vision Pinlock en Tear-Off voorbereid. Het sluit nog beter aan op de schaal dankzij het uitgekiende design. Dit heeft als gevolg dat er minder wind en bijgeluid binnenkomt. Dankzij het RapidFire vizier mechanisme is het vizier eenvoudig in een handomdraai te verwisselen. Het vizier heeft een sluitknop voor extra veiligheid zodat het niet onbedoeld opent. Het vizier is breder dan voorheen en biedt daardoor een buitengewoon groot gezichtsveld.

De helm heeft een Multicool (beter ventilerende en sneldrogende) binnen voering, die uitneembaar, anti bacterieel en wasbaar is. Geschikt voor brildragers. De voering is uiterst comfortabel en fris.

  • P.I.M.(Premium Integrated Matrix) Plus, dat bestaat uit Glasvezel,Aramide en Carbon
  • 3 schaalmaten
  • Max Vision Pinlock en Tear-Off voorbereid
  • zeer stevige Dubbel D sluiting
  • MultiCool binnenvoering uitneembaar, wasbaar, vochtregulerend, antibacterieel, sneldrogend, ademend, zacht en comfortabel
  • ACS Advanced Channeling Ventilation System, dubbele luchtinvoer op het voorhoofd en de kin.
  • Dubbelle lucht invoer met afstemming bovenop de helm.
  • RapidFire™ Shield Replacement
  • Standaard met 2D Dark Smoke vizier en pinlock insert

Chat