Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...
  • Vraag naar beste prijs voor deze sneakers via shop@bikeroutfit.nl

Gaerne G.Voyager aquatech olied

€ 179,95
€ 164,95
G-Voyager oiled is een leren geoliede motorschoen met ruige, originele uitstraling. Waterdicht en ademend bovendien
MAAT
Dit product is helaas niet op voorraad. Neem even contact op met onze klantenservice, we informeren je graag over de levertijd!

Gaerne voegt nu een modieuze, geoliede schoen toe aan haar nieuwe schoenencollectie, de G-Voyager oiled. Het doel is om het comfort van een vrijetijdsschoen te combineren met de technische uitrusting van een product dat uitermate geschikt is voor motorrijders.

Voyager is geschikt voor diegenen die dagelijks rijden, vooral in en rondom steden, en een schoen willen die ademt maar tegelijkertijd waterdicht is. En die de juiste "looks' hebben uiteraard.

Voyager is gemaakt van leer dat geolied wordt en daarmee een ruige, originele uitstraling heeft. Het technische aspect van de Voyager is voorzien van bescherming in het gebied van de enkels, versterkingen in de hiel en aan de zijkant voor de versnellingspook.
De rubberen zool is antislip en het sluitsysteem maakt gebruik van veters en een externe ritssluiting. Hierdoor wordt het aan en uittrekken van de schoen vergemakkelijkt.
De schoen is CE-gecertificeerd.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!