menu
  • Forcefield Pro Sub 4K
  • Forcefield Pro Sub 4K
  • Forcefield Pro Sub 4K
  • Forcefield Pro Sub 4K
1/4

Forcefield Pro Sub 4K

De introductie van de Pro Sub 4K: Level 2 en nu met aramide vezels en een nieuwe look!

Forcefield
€ 189,95
Kies jouw maat
Omschrijving

De bekroonde Forcefield Pro Sub 4K-rugbeschermer is ontworpen om grotere schokken te weerstaan dan alle andere motorfiets-rugbeschermers die momenteel beschikbaar zijn en met slechts 3,38 kN uitgezonden energie wanneer onderworpen aan de CE-test EN1621-2: 2003 niveau 2, dat doel werd bereikt en gecertificeerd door testspecialisten SATRA.

De Pro Sub 4 is geschikt voor motorraces, straatrijden of touren en beschermt met het hoog schokabsorberende materiaal Nitrex Evo® dat zeer efficiënt is in het absorberen van energie en zacht, flexibel en comfortabel om te dragen met 3D-vormmogelijkheden. Gemaakt met een afneembare en wasbare buitenhoes om de rijder de mogelijkheid te geven de rugbeschermer schoon en hygiënisch te houden. Het maakt de beschermer ook flexibeler omdat het niet aan de randen is gebonden, dit maakt de Pro Sub 4 op zijn beurt comfortabeler om te dragen, een belangrijke overweging in het ontwerpproces van elk Forcefield-product.

Zoals met alle Forcefield Body Armour® heeft de Forcefield Pro Sub 4 rugprotector RPT (Repeat Performance Technology) die zorgt voor voortdurende en consistente bescherming, zelfs na meerdere botsingen.

Het winnen van een prestigieuze Motorcycle News Product Of The Year award voor zijn toonaangevende prestaties, de Forcefield Pro Sub 4 loopt voorop in de bescherming voor motorrijders.

Maattabel
98% van onze klanten
beveelt ons aan
Gemakkelijk afrekenen met
iDeal, Achteraf betalen en PayPal
7 dagen per week open, met
ruim 1.300m2 winkel
Teveel keuze? Wij helpen
graag! Bel of mail ons