Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Falco Mixto 3 ADV

MAAT
KLEUR

De Falco Mixto 3 is water- en winddicht en bestaat aan de buitenzijde uit volnerfleder dat een oliebehandeling kreeg. Harde PU-kunststof op het scheenbeen levert duidelijke extra protectie. Een lederen (suède) hitteschild aan de binnenzijde zorgt tegelijk voor extra grip op de motorfiets, zonder die te beschadigen, en ook een schakelversteviging ontbreekt niet. De dubbele rij stiksels en de dikke laag rubber boezemen alvast vertrouwen in. Om in al die robuuste stevigheid nog flexibel en comfortabel te bewegen, heeft de Mixto 3 zowel voor- als achteraan een paar duidelijk zichtbare accordeonpanelen.

Met aan de binnenzijde een geïntegreerd High-Tex® membraan is de Mixto 3 waterdicht en ademend. Het stevige klittenband bovenaan de schacht en twee micro snelsluitingen houden alles dicht.

Aan beide zijden van de enkels is er D3O®-impactprotectie aangebracht onder het leder. D3O® focust op een efficiënte schokabsorptie en bescherming, in combinatie met een buitengewoon draagcomfort en maximale flexibiliteit. Ook de teen en hiel kunnen rekenen op extra impactbescherming.

De binnenzijde is afgewerkt met een zachte en comfortabele, ademende voering. En diezelfde binnenkant sluit perfect aan op de heavy duty Vibramzool die je met een krachtig profiel heel wat stabiliteit oplevert.

  • Volnerf met olie behandeld leer en High-Tex-membraan.
  • Voorgevormde PU-gevormde scheenplaat.
  • D3O enkel inserts.
  • Micro-verstelbare gespen sluiting.
  • Lederen hitteschild.
  • Heavy-duty Vibram-zool met textuur.