Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

COMMUNICATIE & NAVIGATIE

BEVESTIGINGEN

Iedere motor is weer anders. Navigatiesystemen of telefoonhouder voor op de motor passen helaas niet altijd. Daarom zijn er verschillende soort bevestigingsmaterialen verkrijgbaar om de ideale montage voor op jouw motor mogelijk te maken!
Filter
Alle filters
Alle filters verwijderen
34 producten

ONZE COLLECTIE BEVESTIGINGEN VOOR DE MOTOR

De verschillende soorten bevestigingsmaterialen maken het mogelijk om vrijwel alle navigatiesystemen of houders op jouw motor te kunnen bevestigen. Op welke plek en positie jij hem het liefste hebt. Zelf als het lijkt dat je hem nergens kan monteren, zijn er ingenieuze oplossingen. Zo kan je op een supersport motor een steun in het balhoofd bevestigen en zijn er houders om je telefoon aan je spiegel te bevestigen.

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze collectie motorbevestigingen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd in onze fysieke winkel in Amsterdam.

Bevestigingen voor de motor kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder