• VANDAAG OPEN VAN 11:00 TOT 19:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Caberg Ghost Rusty

KLEUR
MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

Deze Jethelm is niet alleen uitgerust met een specifiek brilvizier dat aan het gezicht hecht dankzij het schuimprofiel langs de binnenzijde van de onderkant van het vizier, maar ook met een gemakkelijk te gebruiken masker om het gezicht te beschermen tegen de kou in de wintermaanden en van het doorslikken van te veel muggen in de zomer...

Dankzij een scharniersysteem is het heel eenvoudig en intuïtief om het vizier met slechts één hand te openen en te sluiten. Dit kenmerk verschilt de Ghost van de andere open helmen op de markt, uitgerust met eenvoudige bril, masker en standaard elastische bandjes.

Ghost kan in 4 verschillende configuraties worden gebruikt:

1) uitgerust met het vizier, het schuimprofiel langs de binnenste onderzijde van het vizier en het masker;

2) uitgerust met het vizier en het masker, maar zonder het schuimprofiel van het vizier;

3) uitgerust met het vizier en het schuimprofiel maar zonder het masker;

4) alleen uitgerust met het vizier, zonder het schuimprofiel en het masker.

De schaal is gemaakt van tri-composietmateriaal (vezel, koolstof en kevlar) en wordt aangeboden in twee schaalgroottes: het is ook verkrijgbaar in de volledige carbonversie waarbij de schaal volledig is gemaakt van koolstofvezel. Een eenvoudig te monteren en te verwijderen dubbele Pinlock-lens is inbegrepen om te voorkomen dat het vizier beslaat. De voering is volledig afneembaar en wasbaar gemaakt met ademende stoffen. De afwerking van de verfijnde materialen en kenmerken, allemaal gemaakt in Italië, zoals de vijf klinknagels aan de rand, de stalen luchtinlaten in de nek en de lederen inzetstukken, merken de zorg en aandacht op details.

Ghost kan ook worden uitgerust met het Caberg Bluetooth communicatiesysteem JUST SPEAK S, dankzij de ruimte onder de uitneembare voering om de luidsprekers te nestelen. Om uw Ghost aan te passen, naast het standaard licht gerookte vizier, zijn er als reserveonderdelen een spiegelvizier, een donker vizier, een transparant en een geel vizier verkrijgbaar. Voor een perfecte hechting van het maskerschuim op het gezicht, biedt Caberg de mogelijkheid om het vizierschuimprofiel in 3 verschillende diktes te kopen: 18 mm, 21 mm en 25 mm.

Ghost wordt aangeboden in de effen kleurenversies: matzwart, wit en mat gun metal; de grafische versie LEGEND mat zwart / wit; de FLUO mat zwart / geel; de nieuwe ROESTIGE en IJZER; en de FULL CARBON één.