LADIES FURY JEGGING

Geen jeans, geen legging, een motorjegging

€ 169,95
INFORMATIE

Zoals je weet is de jegging een kruising tussen een jeans en een legging. Nu kun je dit ook voor de motor gebruiken!

Het SP120 LITE-assortiment is een hoogwaardige motorjeans, getest volgens de  standaard en17092. Ons SP120 LITE-assortiment heeft de AAA-rating (120KPH) voor slijtvastheid behaald.

Versterkt met Covec's nieuwe SP120 LITE-voering, is de dames Fury Jegging een ultra-lichtgewicht beschermende motorfiets skinny jeans. De Fury Jegging is extreem licht, weegt slechts 480 gram per paar en presteert volgens de AAA-norm voor slijtvastheid. De Fury jegging is verkrijgbaar als hoog getailleerde, skinny stretch-denim in een donker indigoblauw. We hebben de rijhoogte van de taille geoptimaliseerd om de beste dekking, comfort en optimale pasvorm op en naast de fiets te garanderen. Slanke, nauwsluitende pasvorm bij taille en benen. Een voering van mesh is inbegrepen, evenals kniebeschermers op CE-niveau 2 . Heupprotectie is optioneel.

De SP120-voering van Covec is ideaal voor warme en koude klimaten, houdt je koel in de zomer en warm in de winter. Zoals bij al onze producten hebben Bull-it-jeans een regen-afstotende afwerking (niet te verwarren met waterdicht).

LET OP: De Jegging in het blauw wordt geleverd in de LONG versie en de zwarte Jegging wordt geleverd in de REGULAR versie.

Lees meer

MAATTABEL
VOORRAAD
VERZENDING
RUILEN & RETOURNEREN