Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Bull-it Icona slim

MAAT
VERSIE
KLEUR

De Icona Slim is onderdeel van het Tactical-assortiment en is de nieuwste 'Oneskin'-jeans van Bull-it, waarin Covec-garens zijn verwerkt in de denimstructuur zelf. De Tactical is de lichtste single-layer-denim die is ontwikkeld door Bull-it.

Getest volgens de nieuwe CE-norm (17092) levert het tactische assortiment hoogwaardige prestaties, lichtgewicht ontwerp en AA-bescherming, 75KPH-slijtvastheid door de hele constructie van de jean heen, die verder gaat dan de eisen van de testnorm.

De Tactical is de ideale troef voor redelijk weer dankzij zijn ultralichte constructie. De "Oneskin" AA-denim heeft een super dunne, afvoerende meshvoering voor optimaal ademend vermogen en comfort, zodat de rijder koel blijft in warme omstandigheden.

Het Tactical-assortiment wordt ook geleverd met heup- en kniebepantsing CE-niveau 2, die het hoogste niveau biedt voor bescherming tegen schokken en is met een water-afstotende coating af gewerkt.

  • AA-rated bescherming.
  • Hoge snij- en scheursterkte, AA-slijtvastheid.
  • Lagere thermische geleidbaarheid vermindert de kans op wrijvingsbrandwonden.
  • Standaard CE 1621 Level 2 heup en knie.
  • Traditioneel 5-pocket denim-jean-ontwerp.
  • Superstretch denim in slimfit pasvorm

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!