Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro
Geen producten gevonden...

Oxford Boss alarm schijfremslot

€ 84,95 € 74,95
Met alarm van 100 decibel!
Op voorraad! Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Universeel schijfremslot met alarm voor vrijwel alle motoren. Het beste motorslot uit het assortiment van Oxford en zeer gemakkelijk in gebruik. De sirene van het alarm is 100 decibel. Het is nagenoeg onmogelijk om de alarm module te saboteren.
Als het slot open is dan kan de alarm module wel gemakkelijk eruit gehaald worden. Dit door enkel een inbusschroefje met de bijgeleverde inbussleutel te verwijderen. Dit is handig om de batterijen te vervangen als deze leeg zijn. De module heeft een verwachte levenduur van 5 jaar. Mocht deze daarna ooit defect gaan dan kun je een nieuwe bestellen en deze binnen enkele minuten vervangen.

Het slot is compact en gemakkelijk te vervoeren. Verder is het waterdicht, bestand tegen vibraties, vrieskou en hitte. Wordt geleverd met batterijen en een herinneringskabel.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!

Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies