Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...
  • Vraag naar speciale prijs via shop@bikeroutfit.nl
  • Bezoek onze "John Doe" shop-in-shop in Amsterdam

John Doe Betty Biker Jegging XTM

€ 249,95
De sensationele legging van 2018!
MAAT
VERSIE
Dit product is helaas niet op voorraad. Neem even contact op met onze klantenservice, we informeren je graag over de levertijd!

De Betty Jegging (plain of met ruitjesmotief) van John Doe is waarschijnlijk het fraaiste alternatief voor een kevlar spijkerbroek.

Net als de Betty High waist vintage jeans heeft deze Jegging een unieke pasvorm en de uitstraling van een high fashion casual legging. Maar dan wel een waarmee je veilig kunt rondrijden. De wax coating geeft Betty de uitstraling van een superstrakke leren broek, maar de stof is lichter, volledig stretch en daardoor makkelijker draagbaar.

De binnenlaag is volledig voorzien van Kevlar.

De broek is voorbereid op knie en heupprotectoren, omdat je daarbij kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden adviseren wij je graag welke protectie voor jou ideaal is. De protectoren zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De Betty heeft een hogere waist waardoor je zelfs op een sportieve motor niet met een ontblote onderrug zult rijden. Een combinatie van Coolmax/Teflon coating zorgt voor verkoeling en een zekere mate van waterafstotendheid.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!