Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

Bell Bullitt matt black

MAAT
Dit product is helaas niet op voorraad. Neem even contact op met onze klantenservice, we informeren je graag over de levertijd!

Zoek je de ultieme "old school" helm die bij jouw motor past? Een helm die ook CE gekeurd is en waarmee je gezien wilt worden? Een van de oudste en meest succesvolle helmbouwers wereldwijd is de firma Bell Helmets uit de Verenigde Staten. Innovatief, veeleisend, kwaliteitsbewust en geëngageerd worden er onder de merknaam Bell sinds 1954 motorhelmen van hoge kwaliteit geproduceerd. Bijvoorbeeld ook deze Classic Style integraalhelm 'Bullitt'.

Een moderne motorhelm gemaakt van glasvezel, met een prettig zittend binnenwerk, uitstekende pasvorm en een design dat schreeuwt om de trendy scramblers, cafe racers, choppers, custom- en classic bikes. Geen wonder, want de Bell Bullitt heeft een meer dan 60 jaar oud voorbeeld. De allereerste Bell Star-helm uit de jaren 50. Op zoek naar een nieuwe productlijn slaagden de ontwerpers van Bell in hun eigen archief, namen de oorspronkelijke ontwerptekeningen en bliezen deze met gebruikmaking van moderne materialen nieuw leven in. Aanbevolen voor iedereen die in stijl van zijn 'classic' bike een zeer stijlvolle, 100% veilige helm wil dragen en niet wil inboeten op veiligheid.

  • 5 ventilation openings at the front, 1 ventilation opening at the rear
  • Antimicrobial suede lining, removable and washable
  • Padded chin strap with D-ring closure
  • Exclusive Magnetic Magnefusion ™ Strap (patent pending)
  • Industry-leading five-year warranty
  • Weight: 1300g.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!