• VANDAAG OPEN VAN 13.00 TOT 19.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Barracuda FRECCIA

MAAT
30 DAGEN RETOUR Je aankoop kan je nu met 30 dagen aan ons retourneren!

De Freccia knipperlichten zijn voorzien van een E-keurmerk. Ze worden gekenmerkt door hun agressieve, elegante lijn, kleine afmetingen en de opening in het midden. Freccia knipperlichten zijn gemaakt van hoogwaardige ABS. Ze zijn voorzien van 14-LED's en daardoor heel erg fel. Ze hebben een verbruik van 1 Watt. Om het verschil op te vangen tussen het wattage van uw motorfiets kunt u weerstanden in uw systeem inbouwen voor motorfietsen met een 10W of 21W systeem.

Elke motorfiets heeft een eigen specifiek system en daarom zijn er voor LED knipperlichten vaak weerstanden nodig om sneller knipperen tegen te gaan na montage.

  • Motorfietsen met een 10 watt knipperlicht systeem hebben de 10 WATT weerstanden nodig om de snelheid van het knipperen te compenseren.
  • Motorfietsen met een 21 watt knipperlicht systeem hebben de 21 WATT weerstanden nodig om de snelheid van het knipperen te compenseren.
  • Motorfietsen waar origineel al LED knipperlichten op gemonteerd zitten hebben geen weerstand nodig.

Dit geldt voor 99% van de beschikbare motorfietsen, maar er zijn ook enkele gevallen waar een specialist ernaar moet kijken om dit voor u op te lossen.

Chat