Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro
Geen producten gevonden...

Bandit Jet

€ 139,95
€ 119,95
CE gekeurde superkleine jethelm
MAAT
KLEUR

Eindelijk, de beroemde 70's style jet helm van Bandit is nu verkrijgbaar met ECE keuring. Het kostte een hele tijd voor R&D, ze vernietigden honderden helmen om de impact te testen om zo de kleinste mogelijke jet helm te ontwikkelen die aan de eisen van ECE-norm voldoet.
Gelukt! Met de kleinste mogelijke buitenste schaal, een kleinere schaal dan alle andere ECE-helmen die we tot dusver kennen.

De schaal is leverbaar in 3 maten, zeer klein voor XS tot M1 (57), klein voor M2 (58) tot L-formaat en 3de shaal voor XL en XXL formaat.

De meeste motorrijders houden niet van het Astronout-uiterlijk van de meeste ECE-jethelmen. De nieuwe ECE-goedgekeurde versie van deze helm vermijdt die grote schaal en dit is precies wat Bandit zocht!

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!

Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site zo aangenaam mogelijk te maken! Is dat ok? Ja Nee Meer over cookies »