Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

BAGAGE

ROLTASSEN

Een roltas sluit je af door de opening op te rollen en vast te zetten. Dat kan aan de bovenzijde of zijkant van de roltas zijn. Over het algemeen worden roltassen gemaakt van PVC materiaal en zijn ze 100% gegarandeerd waterdicht.
Filter
Alle filters
Alle filters verwijderen
KLEUR
24 producten

ONZE COLLECTIE ROLTASSEN

Op de motor is het soms lastiger spullen mee te nemen. Afhankelijk van hoeveel je mee wilt nemen bestaan er verschillende oplossingen om je bagage makkelijk in te vervoeren. En dan zoek je natuurlijk ook iets wat jij mooi vind. We hebben roltassen voor de motor in verschillende stijlen. Van sport, tour, cross, tot chopper en urban.

Je vind bij ons  een ruime keus aan motor roltassen in diverse prijsklassen, kwaliteiten en stijlen.

 

Eigenschappen van roltassen

Het bevestigen van een roltas gebeurd bij veel motoren achterop met behulp van een spin(binder), bagagenet, rokstraps of spanbandjes. Roltassen zijn er in veel verschillende maten en volumes. Een roltas is met name ideaal als je veel wilt vervoeren op de motor.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen over onze ruime collectie roltassen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd in onze echte winkel in Amsterdam. Hier hangt ons gehele assortiment aan motor bagage.

Motorbagage en roltassen kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf €50,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder