Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro
Geen producten gevonden...

Alpinestars Track vest 2

€ 179,95
€ 164,95
Met dit track protection vest van Alpinestars bent u uiterst goed beschermd tegen een eventuele crash. Dit protector vest wordt vaak onder overalls en op het circuit gedragen
MAAT
KLEUR

Met dit track protection vest van alpinestars bent u uiterst goed beschermd tegen een evnetuele crash. Dit protector vest wordt vaak onder overalls en op het circuit gedragen. Het track protection vest bied bescherming op de rug, zijkant en op de borst. Het vest is een geavanceerd, stand-alone veiligheidsvest die een uitstekend bovenlichaam en rug bescherming biedt. Het kan worden gebruikt om de beschermende eigenschappen van een bestaande overall verbeteren.

Specificaties Alpinestars Track vest:

  • Verwijderbare Level 2 CE-gecertificeerd (EN1621.2) Bionic Terug beschermer, een geavanceerd beveiligingssysteem gebruik te maken van Alpinestars ¡| DFD (Dynamic Force Dispersion)-technologie in een ergonomisch gevormd, strak en ultra.lightweight - Slagvaste Biofoam inzetstukken op de borst voor een uitstekende frontale botsing bescherming, waardoor het risico van inwendig letsel in geval van een crash afneemt.
  • Technische stretch netto constructie is duurzaam en goed geventileerd.
  • YKK semi auto.lock rits aan de voorkant zorgt voor een veilige sluiting.

Waarom Alpinestars?

Alpinestars is waarschijnlijk het meest gerenommeerde A merk binnen de motorkleding branche. Het Italiaanse bedrijf onderscheidt zich door in alle segmenten (laarzen en schoenen/leren en textiele kleding/handschoenen/accessoires) een extreem hoog kwaliteitsniveau en design te leveren. Zeker bij sportieve en circuitrijders is Alpinestars een absolute "must have". 
We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!

Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site zo aangenaam mogelijk te maken! Is dat ok? Ja Nee Meer over cookies »