Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro
Geen producten gevonden...

Alpinestars Nucleon KR-R

€ 124,95
Nieuwste generatie race rugprotector van Alpinestars
MAAT
KLEUR

De Alpinestars Nucleon KR-R rugprotector is een innovatieve rugprotector geschikt voor track en race en beschikt over level 2 CE certificering op basis van de laatste normeringen. De protector beschikt over harde wervels en visco-elastisch memory foam, wat de protector uitermate veilig maakt. Daarnaast beschikt deze lichtgewicht protector over verschillende ventilatiemogelijkheden en kan deze persoonlijk aangepast worden naar het lichaam. De KR-R kan aangepast worden om het middel, beschikt over een snap-on systeem om de protector gemakkelijk aan een motorpak of jas te bevestigen en beschikt over een slanke, geventileerde niergordel voor extra veiligheid. De Nucleon KR-R is een uitermate veilige, lichtgewicht en ademende rug protector.

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!

Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site zo aangenaam mogelijk te maken! Is dat ok? Ja Nee Meer over cookies »