Motorkleding - Alle topmerken en gratis verzending vanaf 50 euro
Geen producten gevonden...

Airoh Movement mat zwart

€ 249,95 € 174,95
Airoh Movement won een "Kauftipp" (best buy)-aanbeveling van het prestigieuze Duitse tijdschrift Motorrad na een test uitgevoerd op motorhelmen.
Maat
Op voorraad! Werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Deze full-face hoogresistente thermoplastische (HRT) helm is gemaakt met state-of-the-art materialen. De sterke punten omvatten een breder gezichtsveld, een eigenaardig ontwerp van de vizierpositie die sluier voorkomt en een intrekbaar zonnevizier om de rijder te beschermen tegen zonnestralen. De bovenste ventilatieopeningen en een extra ventilatieopening op de kinbescherming bieden een uitstekende inwendige koeling onder alle gebruiksomstandigheden. Een geïntegreerde windstopper en Pinlock®-lens zijn geschikt voor alle weersomstandigheden om de rijervaring uniek en veilig te maken.

KENMERKEN

  • Thermoplastische externe schaal
  • Geteste windtunnel
  • Pinlock klaar
  • Gewicht: 1500 g.
  • Geïntegreerd zonnescherm
  • Luchtventilatiesysteem

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!

Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies