Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

REV'IT Airborne LS

€ 59,95
€ 54,95
Een van de meest modieuze en technische base layers die je kunt vinden.
MAAT

Wij maken graag een mooi voorstel voor dit shirt in combinatie met de Airborne broek. Mail ons hiervoor naar shop@bikeroutfit.nl

De Airborne is een van de meest modieuze en technische basislagen die je op de markt kunt vinden, terwijl deze ook nog eens speciaal is toegespitst op motorgebruik. Wij combineren zeer elastisch garen met strategisch geplaatste speciaal ontworpen breipatronen (volgens het zogenoemde ‘body mapping’ principe) om vocht aan de huid te onttrekken op de meest noodzakelijke plekken. Door lichaamsvocht af te voeren, kan het snel verdampen en het comfort van de rijder bevorderen. Daarnaast maakt de Airborne LS gebruik van de rondbreitechniek. Deze technologie houdt in dat naden die zich doorgaans bevinden op plekken waar ze mogelijk op de protectoren drukken of er tegenaan schuren, geheel afwezig zijn. Daardoor wordt druk weggenomen die normaal gesproken uitgeoefend wordt op de verbindingsnaden. En hoewel we de Airborne LS aanvankelijk uitsluitend ontwierpen voor motorgebruik, draagt het ook heerlijk bij iedere andere sport of vrijetijdsbesteding.

Buitenstof polyamide uit meerdere weefsels, polyester en elastaan
Composition 56% Polyamide, 44% Polyester

ERGONOMISCHE KENMERKEN

Pasvorm regular pasvorm
Kenmerken 3D rondbrei technologie  |  vocht afvoerende functionaliteit  |  air spacer ribben  |  airvent zone
We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!