Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

AGV Sportmodular carbon kleuren

€ 799,95
Beste systeemhelm ooit? Oordeel zelf!
MAAT
KLEUR

AGV Sportmodular kan weleens de sensatie van 2018 worden..... De Sportmodular is compact, zeer licht van gewicht en presteert even goed als een premium integraalhelm. De Sportmodular is de eerste systeemhelm die 100% van carbon is gemaakt. 

Er zijn geen compromissen gesloten voor wat betreft gewicht, sterkte en impact-absorptie.

Dankzij de 3 verschillende schaalmaten is de helm extreem compact en laag van gewicht. Met een gewicht van slechts 1295 g worden concurrenten uit Duitsland, Japan en Korea behoorlijk op achterstand gezet.   Een andere belangrijk pluspunt is het panoramische vizier. Het vizier geeft 190° perifeer en 85° verticaal zicht. Het vizier is voorzien van een MaxVision Pinlock voor perfect zicht op de weg, ook bij slecht weer.

De Sportmodular bewijst dat goede aerodynamica ook haalbaar is zonder grote spoilers. Na uitgebreid testen in windtunnels, heeft AGV het voor elkaar gekregen om de Sprotmodular perfect stabiel te krijgen. Geen downforce, geen lift. Dankzij de grote ventilatieopeningen kom je nooit frisse lucht te kort. Net als de AGV Corsa R is de Sportmodular voorzien een interieur dat om te draaien is. Aan de ene kant zorgt het interieur voor warmte, aan de andere kant voor verkoeling. Zo kun je comfortabel het hele jaar door rijden!

Ook dames met een kleinere hoofdomtrek (XXS) en heren met een grotere hoofdomtrek (3XL) kunnen nu voor een premium systeemhelm terecht.

Eigenschappen

  • Buitenschaal:100% Carbonfiber
  • Vizier: MaxVision Pinlock, panoramisch vizier
  • Voering:Uitneembaar en wasbaar, omkeerbare voering
  • Sluiting:Titanium dubbel-D sluiting
  • Ventilatie:Spoiler met uitlaat achterop, grote top vent, grote kinventilatie. Perfecte aerodynamica.
We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!