PISTA CARBON

Leader of the track

€ 1.195,95
INFORMATIE

Verkrijgbaar in mat en glanzend carbon of Gran Premio (carbonzwart / rood).

De ultieme racehelm is nu nog beter, met een aansluiting voor camelbag, door MotoGP ontwikkelde metalen ventilatieroosters en een door de windtunnel geteste "biplano" spoiler met meerdere vleugels om de aërodynamische prestaties te maximaliseren en stabiliteit bij hoge snelheid toe te voegen. De vorm van de 100% koolstofvezel schaal is ontworpen om interferentie met het racepak te minimaliseren, terwijl het interieur een aanpasbare pasvorm heeft en geen stiksels plaatst in gevoelige gebieden.

 • Shell in 100% koolstofvezel, ontworpen in 4 maten met EPS-structuur met 5 dichtheden, ontwikkeld in 4 maten. De structuur biedt een extreem compacte en lichte helm met ongeëvenaarde veiligheidsprestaties.
 • De vorm van de schaal is ontworpen om de aerodynamische prestaties te maximaliseren en om het risico te minimaliseren dat botsingsenergie naar het sleutelbeen wordt geleid. De vorm van de achterzijde is zodanig ontworpen dat interferentie met het racekostuum in racepositie tot een minimum wordt beperkt.
 • IVS-ventilatie (Integrated Ventilation System) met 5 grote ventilatieopeningen aan de voorzijde en 2 achterste uitlaten uitgehold in de schaal die de lucht naar het hoofd van de bestuurder leiden. De unieke centrale bovenste luchtinlaat is strategisch geplaatst in het hoogste luchtdrukpunt om maximale luchtstroom vast te leggen.
 • Nieuwe Moto GP ontwikkelde metalen ventilatieopeningen, combineert unieke sterkte en bescherming met een innovatieve externe vinnenstructuur die is ontworpen om maximale luchtstroming aan de voorkant van de schaal vast te leggen en de luchtdruk op de uitlaat aan de achterkant te verhogen, waardoor de snelheid van de luchtovergang in de helm wordt verhoogd, wat leidt tot een hogere koelprestatie. Nieuwe interne kinkanalen verdelen de luchtstroming gelijkmatig door het hele vizieroppervlak. Luchtopeningen zijn inbegrepen in de doos.
 • Nieuwe geteste windtunnel De Biplano-spoiler beschikt over meerdere vleugels om de aërodynamische prestaties te maximaliseren, de CX te optimaliseren, de helm te stabiliseren tijdens rijden onder hoge snelheid onder alle omstandigheden. Biplano spoiler is ontworpen om los te komen van de helm in geval van een ongeluk, waardoor de ronde vorm van de helm gehandhaafd blijft voor extra veiligheid.
 • Moto GP ontwikkelde interieurs die zijn ontworpen voor maximale prestaties op het circuit met een gepatenteerde structuur waarmee de rijders de pasvorm kunnen optimaliseren en de hoogte van de helm op het hoofd kunnen instellen. Ontwikkeld met topruiters, biedt de nekrol gemakkelijke toegang, maximale ventilatie en aanpasbare pasvorm. Kussen met verschillende diktes en wangkussens worden bijgeleverd in de doos, zodat de rijder de pasvorm van de helm kan aanpassen. Afneembare neusbeschermer en windbeschermer.
 • De binnenkant van de helm is ontworpen om het hoogste rijcomfort te bieden zonder stiksels in gevoelige gebieden. Alle onderdelen zijn gemakkelijk afneembaar en wasbaar.
 • Nekrol: 2-wegs stretch ademende stof om het maximale ademend vermogen in een lichtgewicht structuur te garanderen, met Nabuk-inserts van hoge sterkte voor duurzame prestaties.
 • Wangkussens: zachte en zachte Shalimar-stof met Sanitized® (antibacteriële bescherming), 2Dry (vochtregulerend) en Microsense (premium huidcomfort en slijtvastheid) behandelingen.
 • Crown-pad: elastische microvezel met dezelfde behandelingen die worden vermeld voor remblokken.
 • Nieuw gepatenteerd veiligheidssysteem voor het verwijderen van de wangkussens, speciaal ontworpen om wangkussens te verwijderen bij een ongeval.
 • Moto GP ontwikkeld hydratatiesysteem opgenomen in de helm met interne kanalen ontworpen voor een soepele plaatsing van de buis en drinkklep geplaatst in de kin van de helm voor een constante en soepele hydratatie tijdens het rijden. Het systeem is volledig verwijderbaar.
 • Nieuw klasse Optic 1-vizier met 100% Max Vision Pinlock® (120) anti-misttechnologie is ontworpen voor een maximaal verticaal zicht op de racepositie (85 °) en een ongeëvenaard horizontaal beeld (190 °). Vizier is anti-kras en klaar om te gebruiken om het spoor te verwijderen. Een afscheurkit is inbegrepen in de doos.
 • Het gepatenteerde Visor Lock System (VLS) vermindert het risico van onbedoeld openen in geval van een ongeluk: de vizierdikte is van 4 tot 5 mm, wat de gezichts- en oogbescherming in het geval van een ongeluk verhoogt.
 • Exclusief metalen viziermechanisme in metaal met roterende translatiebeweging zorgt voor een totale afdichting tussen vizier en schaal. Gereedschapsvrije snelvizierontgrendeling zorgt ervoor dat het vizier binnen enkele seconden verwijderd en vervangen kan worden. Het mechanisme is ontworpen om het gebied te minimaliseren en ondersteunt daarom het perifere zicht en de impactprestaties.
 • Dubbel D-retentiesysteem

Interesse in de Pista of Corsa helm? Vraag vrijblijvend een offerte via shop@bikeroutfit.nl

Lees meer

MAATTABEL
VOORRAAD
VERZENDING
RUILEN & RETOURNEREN
Biker Outfit maakt gebruik van cookies om deze site voor jou nog makkelijker en zo aangenaam mogelijk te maken! Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Manage cookies