Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎
Geen producten gevonden...

AGV K-3 SV prints

€ 289,95
Laatste K-3 SV prints.
MAAT
KLEUR

De K-3 SV is een betaalbare, aanpasbare helm met een verrassend scala aan functies, waaronder een interne drop-down zonneklep, indrukwekkende aerodynamische prestaties, efficiënte ventilatie en een uitgebreid gezichtsveld. De schaal is van thermoplastische constructie en de binnenvoering is van een Dry-Comfort-stof.

  • Shell in HIR-TH (High Resistance Thermoplastic Resin) ontworpen in 2 maten met EPS-structuur met 4 dichtheden, ontwikkeld in 4 maten
  • IVS-ventilatie (Integrated Ventilation System) met 5 grote ventilatieopeningen aan de voorzijde en 2 achterste uitlaten uitgehold in de schaal die de lucht naar het hoofd van de bestuurder leiden. De centrale bovenste luchtinlaat is strategisch geplaatst om maximale luchtstroom vast te leggen zonder het interne zonnevizier te storen. Alle luchtroosters en afzuigers zijn instelbaar.
  • Interieur in stof van Dry-Comfort met afneembare neusbeschermer en windbeschermer. Alle onderdelen zijn gemakkelijk afneembaar en wasbaar.
  • Anti-krasvizier met Pinlock® anti-misttechnologie is ontworpen voor maximaal verticaal en zijdelings zicht. Het vizier is beschikbaar in 2 verschillende maten om de afstemming tussen het vizier en de schaal in elk formaat te optimaliseren en luchtstromen en geluid te verminderen.
  • Micro-openingssysteem voor vizieren
  • Gepatenteerd XQRS (Extra Quick Release System) viziermechanisme met meerdere stappen. Twee mechanismen om de vizierstappenoptie te veranderen zijn inbegrepen in de doos.
  • Geïntegreerde anti-kras zonneklep, verwijderbaar zonder gereedschap.
  • Micrometrisch retentiesysteem

Deze helm kopen? Wij maken graag een scherpe offerte voor je: mail ons via shop@bikeroutfit.nl

We love to hear from you Een andere, nog leukere combi, helm, jas, broek, handschoenen of laarzen in gedachten? Wij maken graag 'an offer you can't refuse'.
Wij vergelijken de prijzen in de EU en duiken daar waar mogelijk onder!