• VANDAAG OPEN VANAF 11.00 TOT 18.00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

MOTOR REPARATIE

PADDOCKSTAND

Filter SORTEER
Alle filters
Maatfilter
ALLE FILTERS VERWIJDEREN
FILTERS TOEPASSEN

MOTOR PADDOCKSTAND

Bijgaande collectie paddockstands zijn geschikt voor iedere motor met een dubbele achterbrug, omdat deze geen gebruik maken van haken. Paddockstands maken gebruik van een L-vormige adapter die onder de achterbrug wordt geplaatst. Ook zijn er nog paddockstands voor motoren met een enkelzijdige ophanging en paddockstands voor het voorwiel.

Wanneer de motor zowel achter als voor voorzien is van een paddockstand, kunt u de gehele motor van de grond tillen. 

Doordat de motor met het achterwiel of in zijn geheel van de grond komt, staat de motor zeer stabiel en in de ideale positie voor stalling of onderhoud. Denk hierbij aan het verwisselen van wielen en banden, het (de)monteren van remblokken, het schoonmaken en smeren van de ketting met kettingspray of het controleren en aanpassen van de bandenspanning. 

Heb je nog vragen of zit het artikel wat je zoekt er niet tussen? Dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

 

Klantenservice van Biker Outfit

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. Wij staan je graag te woord met deskundig advies! Naast motor accessoires kun je bij ons slagen voor andere accessoires zoals waterdichte tassen, winter handschoenen, zomer handschoenen en verwarmde handschoenen. Ook bieden wij een ruim aanbod motorkleding aan.

Uiteraard ben je van harte uitgenodigd in onze winkel in Amsterdam. Hier vind je ons volledige assortiment met motorkleding en kun je alles rustig even bekijken en passen. Motor accessoires kun je bij ons eenvoudig en snel bestellen. Bij een bestelling vanaf € 40,- profiteer je van gratis verzending in NL.

Lees meer Lees minder
Chat