• MORGEN OPEN VAN 11:00 TOT 17:00 UUR
  • Bezoek onze winkel in Amsterdam Noord
Motorkleding - Alle topmerken en ruim assortiment motorkleding‎

Sena 10UPAD HJC

VERSIE

De 10Upad is beschikbaar in 2 modellen voor de HJC IS-17 en HJC IS-MAX2 helmen (maten S-XL). Het biedt alle functionaliteit van een Sena Bluetooth-headset, maar is volledig onzichtbaar vanaf de buitenkant van de helm. Neem en telefoneer, luister naar GPS-navigatie, stream en deel muziek, praat met andere rijders via een 4-weg intercom en meer.

Gemaakt met een geïntegreerd unibody ontwerp, kan de 10Upad gemakkelijk worden geïnstalleerd in zowel de HJC IS-17 en HJC IS-MAX2 helmen. Vervang gewoon de linker en rechter wangkussentjes en je bent klaar. De tri-knopbediening bevindt zich aan de onderkant van de linkerwang van de zijwang voor gemakkelijke toegang tijdens het rijden. Vergeet installatie gedoe, klik eenvoudig in de wangkussens en u bent klaar om te gaan.

Bedien de naadloos geïntegreerde 10Upad van je pols, je stuur, het lichaam van je motorfiets, of waar je maar kunt bedenken. De 10Upad is compatibel met alle Sena-headsetaccessoires, inclusief onze stuurafstandsbediening, afstandsbediening op afstand, RC3 en RC4.

Door de 10Upad te koppelen aan de Sena Headset-app (voor iPhone en Android), kunt u apparaatinstellingen configureren en toegang krijgen tot de snelstartgids met één klik op de knop.